FLL CITY SHAPER - Τοποθέτηση της πίστας

Όπως είδαμε και στο προηγούμενο post η βασικότερη διαφορά είναι το μέγεθος της πίστας. Το FLL έχει ήδη βγάλει οδηγίες για την σωστή τοποθέτηση της πίστας - mat. Δείτε εδώ την τελευταία ενημέρωση (update)



Όταν τοποθετούμε την πίστα μας σε ένα τραπέζι προδιαγραφών FLL θα πρέπει να την γλυστρίσουμε γλυκά μέχρι να φτάσει να ακουμπήσει το νότιο και το ανατολικό πλαϊνό τοίχωμα. Αν το τραπέζι έχει τις σωστές διαστάσεις και η πίστα έχει τοποθετηθεί σωστά, τότε το Home (η περιοχή που περισσεύει στο τραπέζι) θα είναι διαστάσεων περίπου 114,3 cm με 34,3 cm. Για να μένει το mat στην θέση του, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια λεπτή λωρίδα μαύρης ταινίας στην δυτική άκρη όπου χρειάζεται αρκεί στο σημείο που η ταινία κολλάει στο mat να καλύπτει μόνο το μαύρο περιθώριο του.


Τέλος για το χρώμα του τραπεζιού και για τον αν πρέπει να βαφεί μαύρο δεν αναφέρεται πουθενά σε καμμιά επίσημη οδηγία μέχρις στιγμής, αν και φαίνεται μαύρο σε όλες τις φωτογραφίες. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να έχουμε κάποιο update .

Comments

Popular posts from this blog

MIT App Inventor - How to render larger data sets efficiently using RecyclerList Extension - Advanced Guide

MIT App Inventor - How to use RecyclerList extension - Basic guide

AppyBuilder OFFLINE - Εγκατάσταση στον υπολογιστή μας